Να στείλετε μήνυμα
Μας ελάτε σε επαφή με
Kenny

Τηλεφωνικό νούμερο : +86-13580461643

Whatsapp : +8613580461643

QC Προφίλ

BOSKET INDUSTRIAL LIMITED έλεγχος ποιότητας 0

 

Bosket Industrial Limited παρέχει τα πιό αξιόπιστα και ισχυρά μέρη αντικατάστασης για το ιαπωνικό φορτηγό.

Εμμένοντας στη «πελάτης πρώτα, ποιοτική πρώτα» αρχή, κάνουμε τις ακόλουθες όρους:

 

1. Το ποιοτικό επίπεδο και οποιεσδήποτε άλλεσδήποτε πληροφορίες προϊόντων πρέπει να είναι ακριβή και ακριβή. Έχουμε την υποχρέωση να ενημερώσουμε τους πελάτες μας όλες οι πληροφορίες προϊόντων που απαιτούνται και να παρέχουμε τα αντίστοιχα στοιχεία.

 

2. Εάν ένα λανθασμένο στοιχείο παραδόθηκε λόγω του λάθους μας, δεχόμαστε την ανταλλαγή ή την επιστροφή άνευ όρων, και επιβαρυνόμαστε τις σχετικές δαπάνες διοικητικών μεριμνών.

 

3. Εάν το φορτίο βλάφθηκε λόγω του ελαττώματος της επιχείρησης διοικητικών μεριμνών, θα ερχόμαστε σε επαφή με την επιχείρηση διοικητικών μεριμνών αμέσως και θα πραγματοποιούσαμε μια αξίωση. Η συνέχεια ανατροφοδοτεί και η σύσταση θα σε πιό σύντομο χρονικό διάστημα. (Η πελάτης-συγκεκριμένη επιχείρηση διοικητικών μεριμνών δεν είναι σε αυτήν την περίπτωση σειρά)

 

4. Εάν το λανθασμένο στοιχείο παραδόθηκε λόγω των λανθασμένων πληροφοριών των πελατών, δεν δεχόμαστε την ανταλλαγή ή την επιστροφή ποσού.

 

5. Εξουσιοδότηση

Προσφέρουμε πάντα τη δίμηνη εξουσιοδότηση μετά από την αποστολή (μερικά ειδικά προϊόντα έχουν τις διαφορετικές προθεσμίες) εξαιρέσει αυτής η λανθασμένη παράδοση ή τα χαλασμένα αγαθά προκαλούνται από έναν τρίτο ή τους πελάτες οι ίδιοι. Η επαγγελματικές υπηρεσία και η τεχνική υποστήριξη μεταπωλήσεων θα ακολουθηθούν κατόπιν.

 • BOSKET INDUSTRIAL LIMITED
  Πρότυπο:
  Αριθμός:
  Ημερομηνία Έκδοσης:
  Ημερομηνία λήξης:
  Πεδίο εφαρμογής / Range:
  Που εκδίδονται από:
 • BOSKET INDUSTRIAL LIMITED
  Πρότυπο:
  Αριθμός:
  Ημερομηνία Έκδοσης:
  Ημερομηνία λήξης:
  Πεδίο εφαρμογής / Range:
  Που εκδίδονται από: