Μας ελάτε σε επαφή με
Kenny

Τηλεφωνικό νούμερο : +86-13580461643

WhatsApp : +8613580461643

QC Προφίλ

 

Bosket Industrial Limited παρέχετε και τα γνήσια μέρη και τα μέρη αντικατάστασης cOem.

Εμμένοντας στη «πελάτης πρώτα, ποιοτική πρώτα» αρχή, κάνουμε τις ακόλουθες όρους:

 

1. Το ποιοτικό επίπεδο και οποιεσδήποτε άλλεσδήποτε πληροφορίες προϊόντων πρέπει να είναι ακριβή και ακριβή. Έχουμε την υποχρέωση να ενημερώσουμε τους πελάτες μας ότι τα ερευνημένα προϊόντα είναι γνήσια μέρη ή μέρη αντικατάστασης. Και έπειτα τα αντίστοιχα προϊόντα ποιοτικών επιπέδων θα παρασχεθούν.

 

2. Εάν ένα λανθασμένο στοιχείο παραδόθηκε λόγω του λάθους μας, δεχόμαστε την ανταλλαγή ή την επιστροφή άνευ όρων, και επιβαρυνόμαστε τις σχετικές δαπάνες διοικητικών μεριμνών.

 

3. Εάν το φορτίο βλάφθηκε λόγω του ελαττώματος της επιχείρησης διοικητικών μεριμνών, θα ερχόμαστε σε επαφή με την επιχείρηση διοικητικών μεριμνών αμέσως και θα πραγματοποιούσαμε μια αξίωση. Η συνέχεια ανατροφοδοτεί και η σύσταση θα σε πιό σύντομο χρονικό διάστημα. (Η πελάτης-συγκεκριμένη επιχείρηση διοικητικών μεριμνών δεν είναι σε αυτήν την περίπτωση σειρά)

 

4. Εάν το λανθασμένο στοιχείο παραδόθηκε λόγω των λανθασμένων πληροφοριών των πελατών, δεν δεχόμαστε την ανταλλαγή ή την επιστροφή ποσού.

 

5. ειδικοί όροι για τα γνήσια μέρη & τα μέρη αντικατάστασης

(1) για τα γνήσια μέρη:

Εάν υπήρξαν ποιοτικά προβλήματα, οι πελάτες πρέπει να μας ενημερώσουν σε 3 ημέρες και να παρέχουν την έκθεση μαζικής αξιολόγησης που γίνεται από το γνήσιο κατασκευαστή μερών.

 

(2) για τα μέρη αντικατάστασης:

Προσφέρουμε πάντα τη δίμηνη εξουσιοδότηση μετά από την αποστολή (μερικά ειδικά προϊόντα έχουν τις διαφορετικές προθεσμίες) εξαιρέσει αυτής η λανθασμένη παράδοση ή τα χαλασμένα αγαθά προκαλούνται από έναν τρίτο ή τους πελάτες οι ίδιοι. Η επαγγελματικές υπηρεσία και η τεχνική υποστήριξη μεταπωλήσεων θα ακολουθηθούν κατόπιν.

 • BOSKET INDUSTRIAL LIMITED
  Πρότυπο:
  Αριθμός:
  Ημερομηνία Έκδοσης:
  Ημερομηνία λήξης:
  Πεδίο εφαρμογής / Range:
  Που εκδίδονται από:
 • BOSKET INDUSTRIAL LIMITED
  Πρότυπο:
  Αριθμός:
  Ημερομηνία Έκδοσης:
  Ημερομηνία λήξης:
  Πεδίο εφαρμογής / Range:
  Που εκδίδονται από: